Rólunk

Alaposság, türelem, érthetőség – ez a filozófiánk!

Szakmai csapatunk a garancia arra, hogy mindenre kiterjedő, magas szintű megoldást nyújtson 0-99 éves korig. (100 éves kortól házhoz megyünk.) Minden területnek megvan nálunk a maga specialistája, de együttműködve alakítjuk ki az Önnek legmegfelelőbb kezelést.
Szakosodott fogorvosaink, dentálhigiénés szakembereink és fogászati asszisztenseink együttesen dolgoznak az elégedett páciensekért.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, bátort és bátortalant egyaránt, akiknek fogmegtartó kezelésekkel, fogpótlások készítésével, szájhigiéniai tanácsadással, parodontológiával, szájsebészettel, implantációval segíthetünk.

Dr Jaromi Eva

Dr. Járomi Éva – konzerváló fogászat- és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Járomi Éva fogszakorvos vagyok. 2001-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. Szakvizsgáimat 2003-ban (fog- és szájbetegségek) és 2007-ben (konzerváló fogászat – fogpótlástan) tettem.

Gyakornokként dolgoztam 2001-2003-ig a Benedent Kft rendelőjében, majd 2003-2017 nyaráig a Viktória Dental Kft. családi fogászatán voltam vezető fogszakorvos. 2017 júniusában alapítottam Járomident fogászatomat, ahová szeretettel várom régi és új pácienseimet. Fogmegtartással, fogpótlások készítésével, szájhigiéniai ellátással, parodontológiával, implantációval foglalkozom, felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt.

Fontosnak tartom a fogászattól való félelem és szorongás csökkentését.

Jászberényben születtem, ott érettségiztem. Egy darabig a Budapesti Műszaki Egyetemen tanultam, de végül nem lettem hivatásos környezetvédő.
Ott ismertem meg a férjemet, ő építőmérnök. Három lányunk van.

Dr Jaromi Eva

Dr. Péter Gabriella - parodontológus szakorvos

Dr. Péter Gabriella vagyok, Kecskeméten születtem. 2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, summa cum laude minősítéssel.

A parodontológia szakvizsgát 2006-ban tettem le, azóta is elsősorban ezen a szakterületen dolgozom, de szájsebészettel és implantációval is foglalkozom.

Az újonnan megjelenő eljárások, anyagok alkalmazását továbbképzéseken igyekszem elsajátítani.

Célom, hogy az emberek a lehető legtovább tudjanak a saját fogaikkal élni, jóízűen rágni.

Emellett folyamatosan bővítettem tudásomat az esztétikai fogászat témakörében, mely sok helyen mutat átfedést a fogágybetegség kezelésével, hiszen nem elég megmenteni a fogakat, de a teljes élethez a szép mosoly is hozzátartozik. Szabadidőmben a sportolás mellett szívesen foglalkozom bútorfestéssel.

Dr Jaromi Eva

Dr. Szabó Réka – fogorvos

Békéscsabán születtem, Szegeden a Radnóti Miklós Gimnáziumban érettségiztem. A Szegedi Tudományegyetemen Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Fogászati szakmai érdeklődésem széles körű, diplomamunkámat a Trigeminus neuralgia (arcideg fájdalom) diagnosztikája címmel írtam.

Pácienseim visszajelzései alapján kedves, mosolygós személyiség vagyok, megnyugtatóan hat rájuk a jelenlétem. Gyermekek és felnőttek fogászatával egyaránt szívesen foglalkozom.

Két kutya gazdájaként sok időt töltök a szabadban sportversenyekre készülve, emellett szívesen kézműveskedem.

Dr Jaromi Eva

Márton Marietta – dentálhigiénikus

Márton Marietta vagyok, Miskolcon születtem. 2001-ben diplomáztam a Kecskeméti Főiskola Óvó-tanító szakán. Egy év tanítás után a pénzügyi szektorban helyezkedtem el.

Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy fogászati szakasszisztensi végzettséget szerezzek. Az iskola elkezdésére gyermekeim születése után, 2014-ben lett alkalmam. 2018 év elején pedig még egy szintet lépve klinikai fogászati higiénikus lettem.

A célom az, hogy folyamatos tanulással maximális szakmai tudásra tegyek szert, valamint a kezelések alatt arra törekszem, hogy a pácienseinknek jó emlék maradjon a fogászati kezelés és legközelebb is hozzánk forduljanak.

A rendelőben nagyon szeretek szájhigiénés oktatással foglalkozni, ebben nagy sikereket értem el. Öröm látni, a visszatérő elégedett pácienseket. 

Dr Jaromi Eva

Kerekes Emese fogászati asszisztens

12 éve vagyok fogászati asszisztens, nagyon szeretem a fogorvosi rendelő légkörét. A Járomident csapatát 2020. szeptembere óta erősítem, Dr. Szabó Réka doktornővel dolgozom. Jelenleg szájhigiéniai tanulmányokat folytatok. Szabadidőmben futó- és triatlon versenyek rendszeres résztvevője vagyok. Az eXtremeMan és IRONMAN versenyeket többször is teljesítettem.

Andrási Dorina

Andrási Dorina fogászati asszisztens

Andrási Dorina vagyok. A középiskola elvégzése után idősgondozóként dolgoztam, munka mellett tettem sikeres érettségi vizsgát. Ezt követően 2020. nyarán végeztem, mint fogászati asszisztens, de az azt megelőző évben már fogászaton dolgoztam. Első szakmámból adódóan nagy szerepet tölt be az életemben a betegek támogatása. Fontosnak tartom, hogy a páciensek érezzék, hogy nincsenek egyedül a fogászati beavatkozás ideje alatt és tudom, hogy egy mosoly, pár biztató szó sokat segít a félelmek enyhítésében.