Rólunk

Alaposság, türelem, érthetőség – ez a filozófiánk!

Szakmai csapatunk a garancia arra, hogy mindenre kiterjedő, magas szintű megoldást nyújtson 0-99 éves korig. (100 éves kortól házhoz megyünk.) Minden területnek megvan nálunk a maga specialistája, de együttműködve alakítjuk ki az Önnek legmegfelelőbb kezelést.
Szakosodott fogorvosaink, dentálhigiénés szakembereink és fogászati asszisztenseink együttesen dolgoznak az elégedett páciensekért.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, bátort és bátortalant egyaránt, akiknek fogmegtartó kezelésekkel, fogpótlások készítésével, szájhigiéniai tanácsadással, parodontológiával, szájsebészettel, implantációval segíthetünk.

Dr Jaromi Eva

Dr. Járomi Éva – konzerváló fogászat- és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Járomi Éva fogszakorvos vagyok. 2001-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. Szakvizsgáimat 2003-ban (fog- és szájbetegségek) és 2007-ben (konzerváló fogászat – fogpótlástan) tettem.

Gyakornokként dolgoztam 2001-2003-ig a Benedent Kft rendelőjében, majd 2003-2017 nyaráig a Viktória Dental Kft. családi fogászatán voltam vezető fogszakorvos. 2017 júniusában alapítottam Járomident fogászatomat, ahová szeretettel várom régi és új pácienseimet. Fogmegtartással, fogpótlások készítésével, szájhigiéniai ellátással, parodontológiával, implantációval foglalkozom, felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt.

Fontosnak tartom a fogászattól való félelem és szorongás csökkentését.

Jászberényben születtem, ott érettségiztem. Egy darabig a Budapesti Műszaki Egyetemen tanultam, de végül nem lettem hivatásos környezetvédő.
Ott ismertem meg a férjemet, ő építőmérnök. Három lányunk van.

Dr. Péter Gabriella

Dr. Péter Gabriella - parodontológus szakorvos

Dr. Péter Gabriella vagyok, Kecskeméten születtem. 2003-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen, summa cum laude minősítéssel.

A parodontológia szakvizsgát 2006-ban tettem le, azóta is elsősorban ezen a szakterületen dolgozom, de szájsebészettel és implantációval is foglalkozom.

Az újonnan megjelenő eljárások, anyagok alkalmazását továbbképzéseken igyekszem elsajátítani.

Célom, hogy az emberek a lehető legtovább tudjanak a saját fogaikkal élni, jóízűen rágni.

Emellett folyamatosan bővítettem tudásomat az esztétikai fogászat témakörében, mely sok helyen mutat átfedést a fogágybetegség kezelésével, hiszen nem elég megmenteni a fogakat, de a teljes élethez a szép mosoly is hozzátartozik. Szabadidőmben a sportolás mellett szívesen foglalkozom bútorfestéssel.

Dr. Pál-Szabó Zsuzsanna

Dr. Pál-Szabó Zsuzsanna - fogszabályozó szakorvos

Dr. Pál-Szabó Zsuzsanna vagyok. Kecskeméten születtem, fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2013-ban. Ezt követően fogszabályozó rezidensi tanulmányaimat Budapesten, a Szent Rókus Kórházban folytattam, majd 2016-ban kiválóan megfelelt minősítéssel szakvizsgáztam.

Munkám során a pontosság és precizitás mellet fontosnak tartom a harmonikus, oldott rendelői légkör megteremtését.

A fogászati kezelés igenis lehet félelem- és fájdalommentes.

A legnagyobb szakmai siker számomra a kusza mosolyokat egyenesbe hozni, visszaadva ezzel pácienseim önbizalmát és magabiztosságát.

Szakmai ismereteim bővítésének érdekében rendszeresen veszek részt hazai és külföldi szervezésű továbbképzéseken.

Két kisgyermek büszke édesanyja vagyok. Szabadidőmet szívesen töltöm valamilyen sporttevékenységgel, olvasással.

Dr. Szabó Réka

Dr. Szabó Réka – fogorvos

Békéscsabán születtem, Szegeden a Radnóti Miklós Gimnáziumban érettségiztem. A Szegedi Tudományegyetemen Fogorvostudományi Karán diplomáztam. Fogászati szakmai érdeklődésem széles körű, diplomamunkámat a Trigeminus neuralgia (arcideg fájdalom) diagnosztikája címmel írtam.

Pácienseim visszajelzései alapján kedves, mosolygós személyiség vagyok, megnyugtatóan hat rájuk a jelenlétem. Gyermekek és felnőttek fogászatával egyaránt szívesen foglalkozom.

Két kutya gazdájaként sok időt töltök a szabadban sportversenyekre készülve, emellett szívesen kézműveskedem.

Dr. Molnár Kinga

Dr. Molnár Kinga fogorvos

Dr. Molnár Kinga vagyok, Szolnokon születtem, de már 4 éves korom óta Kecskeméten élek. Gimnáziumi tanulmányaimat a kecskeméti Katona József Gimnáziumban végeztem. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

Fontosnak tartom a megelőzést és azt, hogy a pácienseim jó élményként gondoljanak a fogászati kezelésre. Türelemmel fordulok a felnőttek és a gyerekek felé egyaránt. Örülök, hogy ezt a pályát választottam, mert ezáltal segíthetek másokon, és megszépíthetem mosolyukat.

Szabadidőmben szeretek a természetben lenni, túrázni, sportolni, kutyát sétáltatni.

Márton Marietta

Márton Marietta – dentálhigiénikus

Márton Marietta vagyok, Miskolcon születtem. 2001-ben diplomáztam a Kecskeméti Főiskola Óvó-tanító szakán. Egy év tanítás után a pénzügyi szektorban helyezkedtem el.

Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy fogászati szakasszisztensi végzettséget szerezzek. Az iskola elkezdésére gyermekeim születése után, 2014-ben lett alkalmam. 2018 év elején pedig még egy szintet lépve klinikai fogászati higiénikus lettem.

A célom az, hogy folyamatos tanulással maximális szakmai tudásra tegyek szert, valamint a kezelések alatt arra törekszem, hogy a pácienseinknek jó emlék maradjon a fogászati kezelés és legközelebb is hozzánk forduljanak.

A rendelőben nagyon szeretek szájhigiénés oktatással foglalkozni, ebben nagy sikereket értem el. Öröm látni, a visszatérő elégedett pácienseket.

Szénásiné Tohai Beatrix

Szénásiné Tohai Beatrix dentálhigiénikus

Szénásiné Tohai Beatrix vagyok. A fogászati asszisztens és dentálhigiénikusi szakképesítéseket 2003-ban és 2011-ben szereztem meg. Sok-sok év tapasztalatával mindig a precizitásra törekszem munkám során. Célom, hogy a páciensekben a fogászatról kialakult negatív kép jó irányba mozduljon, a kezelések során bizalom alakuljon ki. Fontosnak tartom, hogy pácienseink szájhigiéniás ismeretei bővüljenek a hosszú távú siker érdekében, és elégedetten távozzanak a rendelőből. Szakmai tudásom birtokában igyekszem széleskörűen tájékoztatni betegeimet szájhigiénés lehetőségeikről, hogy a számukra legmegfelelőbb, sikerre vivő módszert választhassuk ki személyükre szabva.

Andrási Dorina

Andrási Dorina fogászati asszisztens

Andrási Dorina vagyok. A középiskola elvégzése után idősgondozóként dolgoztam, munka mellett tettem sikeres érettségi vizsgát. Ezt követően 2020. nyarán végeztem, mint fogászati asszisztens, de az azt megelőző évben már fogászaton dolgoztam. Első szakmámból adódóan nagy szerepet tölt be az életemben a betegek támogatása. Fontosnak tartom, hogy a páciensek érezzék, hogy nincsenek egyedül a fogászati beavatkozás ideje alatt és tudom, hogy egy mosoly, pár biztató szó sokat segít a félelmek enyhítésében.

Kovács Nóra

Kovács Nóra fogászati asszisztens

Kovács Nóra vagyok. Középiskolai tanulmányaimat követően külföldön helyezkedtem el a vendéglátás különböző területein. Ottani munkámban fontos szerepet töltött be az emberekkel való kommunikáció. Ezt megtartva csak új vizekre evezve választottam a fogászati asszisztensi szakmát. A Járomidentben asszisztens tanulóként kezdtem, majd végül 2022-ben jeles szakmai vizsgát tettem. Bízom benne, hogy a munkám során néhány kedves szóval tudom biztatni a pácienseinket, mindemellett pedig hatékonyan támogatom a fogorvosok munkáját. 

Szabadidőmben szívesen kerékpározom. 

Cséplő-Tóth Viktória

Cséplő-Tóth Viktória fogászati asszisztens

Cséplő-Tóth Viktória vagyok. 5 éve dolgozom fogászati asszisztensként. Már középiskolásként is ebben a szakmában képzeltem el a jövőmet.  A fogászatban eltöltött munkám során mindig is fontosnak tartottam a fejlődést, így 2021-ben a dentálhigiénikusi szakképesítést is megszereztem. A fogászati kezelések során arra törekszem, hogy a páciensekben oldódjon a berögződött félelem érzet, néhány kedves szó csodákra képes.

Szabadidőmben szívesen segítek férjemnek a méhészetében.