Referenciák

Szénási Ildikó

Miért választottam Önöket?

Rokonaim egy része, akik Kecskeméten és vonzás körzetében élnek ajánlották Önt nekem.
Budapesten kezdtem el a fogaim kezeltetését, de az itteni szakrendelésen a főorvos egyetlen célja az volt, hogy az összes fogamat kihúzza, és azokat úgy pótolja implantátummal, hogy arra felhelyezhető legyen a műfogsor.
Terveit felvázolta: hétfőn délelőtt eltávolítunk 28 fogat, kedden befúrjuk az implantátumokat, összesen 8 db-ot, szerdán vagy csütörtökön már rá is pattintjuk az új szép fogakat.
Számomra ez egy sci-fi filmbe illő jelenettel felért. Nem szakterületem sem a fogászat sem a sebészet, de szerintem ezt maximum a proszektúrán tudta volna megcsinálni egy ottani páciensen.:-)
Ekkor kezdtem el nyomozni ismerősöknél, rokonoknál, olyanoknál, akiknél gondoltam, hogy már beköszöntött koránál fogva is a fogvesztéssel járó korszak. Így találtam Önre.

Kedves családias légkörben, óriási szakmai tapasztalatot sugalló határozottsággal kezdett hozzá a feladathoz, melyet vittem Önnek. 

Az egész kezelés alatt sikerült megőrizni méltóságomat, még akkor is, amikor az alsó mosolyom cápa fogai mosolyogtak rám a tükörből, mert minden a betegről szólt. A beteg tempójában haladt a kezelés, ez esetben a kezelésem.
Az időpontokat  csúszások nélkül mindig  tudták tartani. Budapestről 1 óra alatt elérem a rendelőt, ami nem sok  hiszen itt sokszor egyik kerületből a másikba sem érek el ennyi idő alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom és ajánlom is a rendelőjét és Önt, kedves Doktornő.

Miben mások?
Már az első nap után tudják a páciens nevét, azt hogy honnan jön és hogy mik a félelmei, parái. Fontosnak tartják a tájékoztatást, azt hogy mikor mi fog következni, nem hagyják a beteget magában találgatni.
Nem kell gondolkodni, hogy hogyan kérdezzek, mit kérdezzek akkor, amikor szeretném tudni, hogy mi történik a számban. Megtudom, hogy fog-e és hogyan fog esetleg csípni, szúrni vagy fájni. ( Bár ez utóbbi nem fordult elő. ) Kedvenc szakpszichológusom Dr. Bagdy Emőke
előadásán hallottam egyszer, hogy ha nem tudjuk, hogy a rossz, fájdalmas nehéz helyzetek meddig tartanak időben, akkor nehezebben viseljük, mint azokat az eseményeket melyekről pontosan tudjuk mi és meddig tart.  Előbbinél a stressz szintünk sokkal magasabb, mint az utóbbinál, mely már a vérből is kimutatható !

Köszönettel: Szénási Ildikó

Bikali Eszter

Kedves Doktornő!

Elég sok fogorvosi székben ültem már (sajnos) mindig a megfelelőt próbáltam keresni. Voltam számos magán fogorvosnál. Többek között Kecskeméten. De mindig csalódott voltam, mindenhol. Sokszor nem az eszközökkel, rendelővel volt probléma, hanem az orvossal. Sok fogorvos ‘hentes’ módjára kezelt, amit nem is nagyon értettem, mivel fizettem érte, nem is keveset! Soha nem éreztem Önök előtt azt az emberséget, barátságosságot, kedvességet, ami már a rendelőbe lépésnél érezhető. 

Elég kényes dolog a fogorvos (részemről) de a Járomident számomra tökéletes. Nagyon örülök, hogy Ön a fogorvosom. 

Az eszközökkel, a rendelő hangulatával maximálisan elégedett vagyok.

 

Remélem tudtam segíteni! 

További Szép Napot! Üdvözlettel: Bikali Eszter 

Filvig Emese

Kedves Éva! 

Azért választottalak Titeket, mert mikor nagyon csúnyán begyulladt az ínyem több ponton, akkor az előző fogorvostól,  akitől segítséget kértem sírva távoztam. Kicsit megalázva éreztem magam a flegma, lenézős stílusa és megjegyzései miatt. Ráadásul horror összeget mondott a csináltatásra. (mindezért még konzultációs díjat is elkért) Ekkor a kétségbeesésemet látva adta oda kolléganőm  az elérhetőségedet (édesanyja férje és az öccse is járt nálad). Naaaagyon barátságosak, kedvesek, vigasztalóak voltatok. 1 percig sem volt kétségem afelől, hogy  jó helyen vagyok. Gondos, megfontolt volt minden munkalépés, a rozoga fogacskáim megmentése volt a cél. És, hogy fizikailag se fájjon a beavatkozás. Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. A mai napig hálás vagyok érte!! ????Mariettának is a kedvességéért, munkájáért. Ha mennem kell ellenőrzésre, soha nincs bennem az az érzés, hogy  „jajj, már megint menni kell”. A rendelő szépsége és tisztasága is szuper. Ráadásul nagyon világos.,ami fontos. Csak ajánlani tudom. 

További szép napot és jó munkát kívánok!! 

Emese

Berta Mária

Kedves Doktornő!

Véleményem szerint a legjobb rendelő a legjobb orvosokkal ahol eddig jártam, az Önöké.

Modern, igényes és minden van benne.

Amikor én választottam, azért lett Ön és költöztem tovább a doktornővel, mert családbarát, fogmegtartó, precíz, de nem túl fiatal, se nem túl idős orvost kerestem.

És megnyugtató hogy jól felszerelt, más kollégák is a közelben vannak, ha szükséges

Remélem tudtam segíteni.

Minden jót kívánok: Berta Mária

Kun család

Kedves Éva!

Köszönjük szíves leveledet, véleményünket az alábbiakban küldjük:

Családunk már sok éve Járomi Éva doktornőhöz jár fogászati kezelésre, ellenőrzésre. Magas színvonalú munkájával nagyon elégedettek vagyunk. Minden fogászati problémánkat sikeresen gyógyítja, kezeli. Rendkívül alapos, precíz munkájának köszönhetően fogaink rendben vannak.
Már kicsi gyermekek kezelésével is foglalkozik, nagy szakértelemmel és türelemmel.
Az asszisztenciája is kiváló. A praxis hangulata nagyon kellemes, családias.
Minden jó ismerősünknek szívesen ajánljuk.

Üdvözlettel,
Kunné Márta,
Kun Dezső

Csabankó Éva

Kedves Évi!

Azért hozzátok járok, mert ti szeretitek az embereket! 🙂

Partnerként kezeltek, lelkiismeretesen és alaposan végzitek a munkátokat, a végeredménnyel mindig elégedett vagyok. De ami leginkább megkülönböztet téged más, általam ismert fogorvosoktól, hogy egyrészt hajlandó vagy a végsőkig küzdeni egy-egy fogért és mindent megteszel, ami adott helyzetben lehetséges, másrészt pedig olyan nyugalmat és türelmet sugároztok Mariettával, hogy az én korábbi remegős-fogvacogós-gyomorideges várakozásaim a fogorvosi rendelőkben mára már csak rossz emlékek maradtak. Teljes biztonságban érzem magam a kezeitek között, és nyugodt vagyok a kezelések alatt is… így fordulhatott elő, hogy múltkor a váróban elaludtam 🙂 És igaz, hogy kicsit rosszul esett, hogy a nyálszívó hangjára ébredve rájöttem, hogy mégsem a kávét hallottam lefőni, de már túltettem magam rajta! 😀

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak titeket! Köszi mindent! 🙂

Évi