Szolgáltatások

Szép és egészséges mosolyt teremtünk Önnek! Mindig van időnk, hogy meghallgassuk a problémáit, hogy megtaláljuk a legjobb fogászati megoldásokat és megnyugtassuk félős pácienseinket.

Csapat

10 fős, több szakember szaktudását összehangoló szakmai csapatunk a garancia arra, hogy mindenre kiterjedő, magas szintű megoldást nyújtsunk 0-99 éves korig.

Mosolyt  teremtünk!

Régi álmom volt, hogy olyan csapatban dolgozhassak, ahol a kollégák egymást kiegészítve, még nagyobb profizmussal tudják az emberek fogproblémáit megoldani. 0-tól 99 éves korig minden korosztály fogászatával foglalkozunk. Specialitásunk a fogak helyreállítása és a fogágybetegségek kezelése, emellett szájsebészettel, fogbeültetéssel is foglalkozunk.

Tesszük mindezt meglepően jó hangulatban, nyugodt légkörben, ahol mindig van időnk részletesen megbeszélni az összes kérdést. Az alaposság, türelem, érthetőség a minőség mellett nálunk alapelvek. Pácienseink nálunk félelem helyett jól érzik magukat, többen elszunyókálnak kezelés közben.

Dr. Járomi Éva
vezető fogszakorvos

Filozófiánk

Alaposság, türelem, érthetőség

Járomident Fogászat

Vélemények

Vélemények

Nagyon kedves, precíz és mindenben teljes mértékben tájékoztató csapat!
Fogtömések és bölcsesség fog műtét. Utólag vissza gondolva nem is tudom mitől féltem, annyira figyelmesek voltak végig!
Csak ajánlani tudom őket!
Nagy szó, de mostmár örömmel járok fogászati kontrollra! Kizárólag csakis a Járomidentbe!

Zubor Melissza

Nem túlzás azt állitani, hogy (irreálisan) rettegtem a fogorvosoktól amig Éváékhoz nem kerültem, akik mindent megtesznek, nem csak szakmailag, de emberileg is, hogy ne csak a mosolyom, hanem hozzállásom is rendben legyen! Szuperek vagytok!

Fehér Anna Luca

Kedves, profi csapat. Jó, hogy vagytok.

Müllerné Vincze Izabella

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlom! A legkedvesebb és legrugalmasabb fogdoki a városban! Korrekt árakkal, tartott időpontokkal!

Gál Katalin

Végre Kecskeméten is megtaláltam a fogápolásban, akiket kerestem. Köszönöm!

Abonyi Anita

Bátran ajánlom mindenkinek. Éva kiváló szakember, figyelmes, kedves, barátságos, türelmes. Az egész családom fogainak épségéről és szépségéről gondoskodik, a gyerekek is nyugodtan és mosolyogva ülnek be a székébe.

Leskovics-Ortelli Andrea

Többszöri tapasztalat alapján bátran és jó szívvel ajánlom a fogászatot! Szakmailag mindenki a lehető legjobb színvonalat nyújtja, kedvesek,alapos tájékoztatást adnak a páciensek számára, valamint a fogászatra való félelem és fájdalom ezen a helyen nem tapasztalható! Örülök,hogy több éve ezt a fogászatot választottam már,hiszen azóta is szépek a fogaim, megfelelő állapotban vannak, fájdalmat sosem tapasztaltam és a fehérítési eljárás azóta is gyönyörű és látható eredményt hozott! További jó munkát kívánok!

Menusné Szakolcai Kitti

Bátran ajánlom mindenkinek Évát és a csapatát! Barátságos, kedves, szakmailag kiváló! Egy pillanatra sem kell félni! Nagyon köszönöm, és nagyon örülök, hogy megtaláltalak benneteket!

Beszedicsné Simon Anett

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rájuk találtam. Egyben te is biztos lehetsz, ha beleülsz a fogorvosi székükbe. Minden a te érdekedben fog történni maximálisan, mellőzve az anyagi érdekeltséget, és minden egyéb motivációt, ami nem rólad szól. Kellemes, emberi környezet, barátságos, kedves emberléptékű kollegállis viszony. Másfél évig jártam, – na de én teli voltam kihívásokkal – most végre boldogan, és elégedetten távoztam. A doktornő precizitása, maximalizmusa a mai világban egyszerűen kincs. Köszönöm amit velem végigcsinált a Járomident és csapata!

Gyöngyöm Tanya

Nagyon kellemesen csalódtam, és új, pozitív élményekkel sikerült a fogászatot összekötnöm. Hálás vagyok a türelemért, és a hölgyek fantasztikus hozzáállásáért. Ide szívesen visszatérek és másnak is ajánlom.

Szabó Zsuzsanna Beatrix

Szépen dolgoznak. aranyosak, kedvesek.

Mózer Gábor

Nekem nem lett saját rémtörténetem a bölcsességfog húzásból, így majd kénytelen leszek olyanoktól meghallgatni, akik nem a Járomident rendelőt választották!
Végtelen türelem, kedvesség, és profizmus. Köszönöm, hogy vagytok!

Mucsi Nikolett

Ha a kisunokám olyan szép rajzot vitt a fogorvos-teamnek, bizonyára remek munkát végeznek. Ha egy gyermek így meg tudja kedvelni a „rettegett rendelőt”, érdemes csatlakozni a többi fogbeteghez!

Kisné Új Marika

Csodálatos csapat!Nagyon örülök ,hogy rájuk találtam.Vége a rettegésnek,teljes magabiztossággal ülök az orvosi székbe!Teljes szívemből ajánlom mindenkinek!

Szabóné Kriszti

Azt hiszem, mindent elmond, hogy kezelés kellős közepén arra érzetem fel, hogy álmodom. Igen, kellemesen elszunyókáltam pár percre. Atmoszféra, csak ennyit mondok.

Farkas Márta

A lehető legnagyobb meggyőződéssel ajánlom Járomi Éva fogorvost és tündéri asszisztensét Mariettát mindenkinek! Szuper csapat, abszolút profizmus! És ha Pink szól a rendelőben, rám gondolnak. Ennél nincs fontosabb!

Tedd Tünde

Csodás fogászat, ahol az ember biztonságban és jó kezek között tudhatja magát. A hangulat nagyon jó, érződik a kiváló csapatmunka hatása. Folyamatosan éreztem a gondoskodást és a szakértelmet. Csak ajánlani tudom!

Nagy Ágnes

Amit a legjobban szeretek a Járomidentben, hogy életemben először nincs bennem félelem a fogászati kezelések kapcsán. Az érzés, amikor azt érzed, hogy hazajársz a fogászodhoz: megfizethetetlen.
Profizmus, segítőkészség, felkészültség, kedvesség. Mi kell még?

Kókai Kitti

Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Itt mindig maximális biztonságban érzem magam:
barátságos, nyugodt légkörben folyik a kezelés, nagyon odafigyelnek az egyéni igényekre, érezhető és tapasztalható a szakmai alaposság és hozzáértés. Ráadásul mindent egy helyen megkapok, hiszen fogorvos, paradontológus és dentálhigiénikus is segíti, hogy rendben legyenek a dolgok. Köszönöm!

Horváthné Mihálka Brigitta

Bátran ajánlom mindenkinek!
Én voltam mindhárom doktornő, Éva, Gabriella, Réka kezei között teljesen meg vagyok elégedve szuper csapat!
Marietta pedig a fogkő eltávolítás mestere.
Kislányomat 6 éves kora óta hordom Évához és nem fél a fogorvostól!!
Mindent köszönök nekik!

Horváthné Illés Gabi

Járomident Fogászat

Dr. Járomi Éva

Járomident Fogászat

Dr. Péter Gabriella

Dr. Pál-Szabó Zsuzsanna fogszabályozás

Dr. Pál-Szabó Zsuzsanna

Járomident Fogászat

Dr. Szabó Réka

Járomident Fogászat

Dr. Molnár Kinga

Járomident Fogászat

Márton Marietta

Szénásiné Tohai Beatrix dentálhigiénikus

Szénásiné Tohai Beatrix

Andrási Dorina Járomident Fogászat

Andrási Dorina

Kovács Nóra fogászati asszisztens

Kovács Nóra

Cséplő-Tóth Viktória fogászati asszisztens

Cséplő-Tóth Viktória

Időpontot szeretnék. Visszahívást kérek!

Ahhoz, hogy üzenetet küldjön nekünk, el kell fogadnia az Adatvédelmi tájékoztatót: